2.Uluslararası Bisiklet Turu lansmanı gerçekleşti

2.Uluslararası Bisiklet Turu lansmanı gerçekleşti
Samsun Valiliği tarafında 2. Uluslararası Kurtuluş Yolu Bisiklet turu Samsun Büyükşehir Belediyesi çok amaçlı salonda basın toplantısı düzenlendi.

Samsun Valiliğinin 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikler kapsamında düzenleyeceği 2. Uluslararası Kurtuluş Yolu Bisiklet turu lansmanı Samsun Büyükşehir Belediyesi Ömer Halis Demir çok amaçlı salonda gerçekleşti.

3.jpg

2.Uluslararası Bisiklet Turu lansmanı

Lansmanda konuşma yapan Samsun Valisi Orhan Tavlı "Geçtiğimiz yıl hep birlikte 1.sini ve Cumhuriyetin 100. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdiğimiz uluslararası Kurtuluş yolu bisiklet turunun bu yılki lansmanında hep birlikte bir arada olmanın gururunu ve sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Zaferin başlangıcı Malazgirt zaferimizin 953. yıldönümünü kutlayarak başlamak istiyorum. Hepinizin bildiği gibi geçtiğimiz yıl bir çok etkinliği onur ve gururla kutladığımız Cumhuriyetin 100. yıl kapsamında bisiklet turu çok güzel gerçekleşmişti bu yılda aynısı olması dileği ile diyorum." diye ifade etti.

"Samsunluları bu coşkuya davet ediyoruz"

Samsunluları Bisiklet turu etkinliğine davet eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan "Bugün Uluslararası yapacağımız ve 2. sini yapacağımız bisiklet festivalimizin lansmanı için bir aradayız. Gecen haftalarda Sayın Valimizin başkanlığında ilgili tüm kurumların katılımcıları ile bir toplantı yapmıştık işin sorunsuz Samsuna yakışır bir şekilde hayata geçmesi ile alakalı bugünde yine Samsunlulara duyurmak amacı ile bu toplantıyı gerçekleştiriyoruz." diye konuştu

4.jpg

"Bu sene 2. sini düzenliyoruz"

Bu sene 2. sini düzenlediklerini söyleyen SAMKON Genel başkanı Kaya Aşçı "Bizler SAMKON olarak Türkiye'nin en büyük şehirlerinden biri olarak İstanbul da Samsunumuzu temsil etmek üzere Türkiyede ki bütün Samsunlularımızı bir çatı altında nasıl toplarız düşüncesi ile İstanbul da toplantılarımız devam ediyor. Samsunumuza ne yapabiliriz düşüncesi ile bir bisiklet turu konusu gündeme geldiğinde bizde bunun çalışmalarını yaparak 1. bisiklet turunu gerçekleştirdik. Bu sene de inşallah 2. sini yapacağız. Bundan sonrada daha başka türlü daha güzel spor aktiviteleri bu şehirde düzenleyeceğimize ben inanıyorum." dedi.

1.jpg

Kaynak:Emine Temiz Yılmaz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel