Akay, “Genç ve dinamik bir takım oluşturma hayalimiz var”

Akay, “Genç ve dinamik bir takım oluşturma hayalimiz var”
Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele edecek Çarşambaspor’da yoğun bir şekilde transfer görüşmeleri devam ediyor.

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele edecek olan yeşil beyazlı takım Çarşambaspor, yoğun bir şekilde transfer görüşmeleri gerçekleştiriyor. 5-6 Ekim tarihlerinde ligin başlayacak olmasından kaynaklı, yeşil beyazlı kulüp, hafta sonuna kadar transfer anlaşmalarını tamamlayarak antrenmanlarına başlamayı hedefliyor.

“Kulübümüzün bütçesinin üzerinde takım kurmaya çalışıyoruz”
Transfer süreci hakkında açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Aydın Akay, “Şu ana kadar 12 oyuncu ile görüştük. Yoğun bir mesai harcıyoruz. Oyuncu kalitesi için kulübümüzün bütçesinin üzerinde takım kurmaya çalışıyoruz. Genç ve dinamik bir takım oluşturma hayalimiz var. Şu anda iyi bir yolda gidiyoruz. Görüşmekte olduğumuz 3 – 4 oyuncumuz daha var.” İfadelerini kullandı.

Sadece santrafor ve stoper eksik
Çarşambaspor için en doğru kararı vermek istediklerini dile getiren Teknik adam Akay, “Şu an da santrafor ve stoper hariç diğer mevkilerimize birer tane oyuncu aldık. Alternatifleri düşünüyoruz. Santrafor bölgesini en sona bıraktık. Çünkü en iyisini almak istiyoruz. O kısımda da maliyetler biraz yüksek oluyor. Maliyetleri göz önünde bulundurarak, en doğru kararı Çarşambaspor için vermek istiyoruz.” Şeklinde konuştu.

“26 Ağustos’ta çalışmalarımıza başlayacağız”
Hafta sonuna kadar transfer çalışmalarını bitirmeyi hedeflediklerini söyleyen Akay, “Lig, Ekim ayının 5-6’sı gibi başlayacak. Bizler de 26 Ağustos’ta çalışmalarımıza başlayacağız. Kamp sürecimiz olacak ama tesisimizde yapacağız. Bunun için de transfer çalışmalarımızı bu hafta sonuna kadar bitirmeye çaba sarfediyoruz.” diye konuştu.

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir