CHP’de Gençlik Kolları “Mert Semiz”e emanet!

CHP’de Gençlik Kolları “Mert Semiz”e emanet!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çarşamba İlçe Gençlik Kolları’nda kongresi gerçekleştirildi. Kongre de tek aday olan Mert Semiz, başkanlığa seçildi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çarşamba İlçe Gençlik Kolları’nda gerçekleştirilen kongre de genç isim Mert Semiz ile seçime gidildi. Kullanılan 37 oyun tamamını alarak başkan seçilen gençlik kolları başkanı Semiz, "Türiyede ki sorunları CHP'li gençler çözecektir.” dedi.

"Daha aydınlık bir gelecek için"

Kongrede konuşma yapan Başkan Mert Semiz "Bugün burada, Çarşamba'da Cumhuriyet Halk Partisi'nin gençleri olarak, uzun bir aradan sonra yeniden bir araya gelmenin gururunu ve sevincini yaşıyoruz. Bu kongre, gençlerin sesinin daha gür çıkacağı, Yeni yönetimimiz ile beraber Çarşamba'nın sorunlarını çözmek için birlikte hareket edeceğimiz yeni bir dönemin başlangıcıdır. Bu dönemin sonunda sözümdür; bundan sonra GK kongresinde birden çok aday, partiye gönül veren, burada, daha aydınlık bir gelecek için çalışan nice gençler göreceğiz."diye ifade etti.

"CHP'li gençlerin sesi gür çıkacak"

Çarşamba'nın sorunları olduğuna vurgu yapan Başkan Semiz "Bu sorunlar artık gençlerin gündeminde. Gençler olarak, yerelde ve genelde gündemi takip edeceğiz, Çarşambamızın eksiklerini ve ihtiyaçlarını her fırsatta dile getireceğiz, Çarşambanın potansiyelini çok iyi biliyoruz. Çünkü bu sokaklarda yürüyor, bu kentin denizinde yüzüyor, bu kentin okullarında okuyor ve bu kentin meydanlarında toplanıyoruz. Çarşamba'nın sesi artık gençlerin sesi olacak. Ve bu ses her zamankinden daha gür çıkacak."ifadelerini kullanarak sözlerine şöyle devam etti.

"Bizler İktidara Yürüyoruz"

Gençlerinde sorunları olduğunun altını çizen Semiz "Aynı zamanda, biz gençlerin de sorunları var. İşsizlik, eğitim olanaklarının yetersizliği, sosyal alanların eksikliği ve daha pek çok mesele... Özellikle, son 20 yılda gençlerimiz büyük zorluklarla karşılaştı. Gençlerimiz, işsizlikle boğuşuyor, kendi memleketlerinde geçim sağlamak yerine özellikle Yurtdışına olmak üzere göçe mecbur kalıyor. Üniversite mezunu olan gençler ise iş bulmakta zorlanıyor; pek çoğu, polis, asker, bekçi veya sözleşmeli er oluyor. Bunları olamayanlar ise, asgari ücretle insani olmayan şartlarda adeta sürünüyor. Gençlerimizinin potansiyelini gerçekleştirmeleri ve kendi hayatlarını kurmaları giderek bir hayal haline gelliyor. Peki ya soruyorum size gençler olmadan üretimi kim sağlayacak? Üreten gençlik olmadan ülkemiz nasıl kalkınacak? Gençlerimiz olmadan Türkiye Cumhuriyeti nasıl payidar kalacak? Hiç merak etmeyin bizler iktidara doğru emin adımlarda yürüyoruz tüm bu sorunları çözecek bu düzeni değiştireceğiz ve bunları yapacak olan CHP'dir. CHP'nin gençleridir."

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Siyaset