ÖĞRENCİLER YETENEKLERİNİ SERGİLEDİ

ÖĞRENCİLER YETENEKLERİNİ SERGİLEDİ
Çarşamba Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne bağlı Kız KYK Yurt Müdürlüğü öğrencileri tarafından Ferhan Şensoy Sanat Galerisinde resim sergisi düzenlendi.

1-001.jpg

2-002.jpg

Çarşamba Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne bağlı kız KYK Yurt Müdürlüğü öğrencileri tarafından Halk Eğitim Merkezi usta öğreticileri tarafından kız yurdunda verilen resim kursunda yapılan eserler, Çarşamba Ferhan Şensoy Sanat Galerisinde sergilendi. Sergiyi Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Çarşamba İlçe jandarma komutanı Bnb. Mustafa Kemal Çelik, Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Barik Çiçek, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Turgay Ekşi, İlçe parti temsilcileri, Kurum müdürleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaşlar ziyaret etti.

3-002.jpg

8.jpeg

Ferhan Şensoy Sanat galerisinde düzenlenen sergide, resim, rölyef ve ebru kategorisinde eserler yer aldı. Öğrenciler eserlerini ziyaretçilere anlatarak, sanata olan ilgilerini ve yeteneklerini paylaştı. Öğrencilerin el emeği göz nuru çalışmaları büyük ilgi gördü. Ziyaretçiler, öğrencilerin yaratıcı ve sanatsal yeteneklerini sergileyen çalışmaları hayranlıkla inceledi. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Turgay Ekşi, Halk Eğitim Merkezi usta öğreticileri ile birlikte, yıl boyunca büyük bir emek ve özveriyle çalışan öğrencileri kutlayarak, bu tür etkinliklerin gençlerin gelişimine önemli katkılar sağladığını belirtti.

whatsapp-image-2024-05-31-at-16-18-08.jpeg

84bf1043-bf19-4b87-b5ba-7e9167fa4b0e.jpg

Kaynak:İsmail Temiz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel