İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

15 TEMMUZ 2024

15 TEMMUZ 2024

Hain darbe girişiminin 8.yıldönümünde şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Gazilerimize sağlık sıhhat temenni ediyor şükranlarımızı sunuyorum.

Allah bir daha böyle zaman dilimleri Milletimize göstermesin inşallah.

Avrupa futbol şampiyonasında da bu gün final günü.

İngiltere ve İspanya finali saat 22.00 de Berlin’de oynanacak.

Milli takımımız 24 takımla başlayan turnuvada son 8 e kalarak başarılı bir turnuva geçirdi.

Gençlerimiz biraz daha tecrübe kuşandıklarında Yarı final ve final bizi bekliyor olacaktır.

Benim Şampiyonluk Favorim İspanya bunu turnuva başından beri ifadelendirmiştim.Gönlümünde onların yanında olduğu bir gerçek.

Futbolun asla futbol olmadığı gerçeğine bir çok yazımda vurgu yapmıştım.

Milli takımımızın oyuncularından son maçta 2 de gol atan Merih’in Avusturya karşısında yaptığı Bozkurt işareti dolayısıyla 2 maç ceza verilerek önünün kesilmesinin sporla futbolla en ufak bir alakası yok.

Bunlar tamamen politik ve kaos ve kavga çıkarmaya matuf olaylar.

Fakat yönetenlerimiz buna müsaade etmediler ve her şeyin zamanı olduğu geçeğinden hareket ederek akıllı davranmayı seçtiler.

Bir takım bozguncular kışkırtıcı görevlerini yapsalar da bu oyuna gelmedik ve belki de turnuvanın en iyi oyununu oynadığımız maçı 2-1 kaybederek turnuvaya veda ettik.

Milli takımımızı tebrik ediyorum gelecek turnuvalarda daha başarılı olacaktır bu genç kuşak.

Bir anekdotlabitirmek istiyorum Büyüdükçe küçülmeyi bilmekle alakalı olarak.Bu inanç bizim Millilerimizde var.

EURO 2024’te Türkiye- Portekiz maçı sonrası bir kare çok tartışılmıştı. Ronaldo maç sonrası kendisine doğru hamle yapan Arda Güler’i fark etmemiş, ikili arasından devamında bir diyalog gerçekleşmemişti.

Sosyal medyada Ronaldo’nun Arda Güler’i fark ettiği ancak görmezden geldiği de iddia edilmişti.

Arda Güler olayın perde arkasını anlattı:“Portekiz ile maçımız bittiğinde Ronaldo’nun formasını istemek istedim ama böyle taleplere alışık olmadığım için biraz utandım. Ancak JoãoFélix'i uzun zamandır tanıyorum, bu yüzden gidip Ronaldo'nun formasını istemesini istedim.”

”10 dakika sonra Félix, Cristiano ile soyunma odamıza geldi ve herkes Cristiano'nun kendi gelmesine şaşırdı. EsselamuAleyküm dedi ve formasını verdi. İlk başta fark etmedim ama anladım ki Cristiano herkesi mutlu etmeyi seviyor, tanımasa da.”

“Bu anın sonsuza kadar hafızamda kalacağına inanıyorum. Tarihteki en iyi oyuncu size gelip formasını verdiğinde, bu inanılmaz.”

Gelecek bizim Milli Takımımızın diye ümit ediyorum.

Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi