SAMSUNSPOR GALATASARAY MAÇININ ARDINDAN
Maç öncesi düşüncelerimizin maç sonrası tezahürünü gördüm.
İlk 11 değeri 20 milyon Euro olan Samsunumuz ,200 milyon Euro olan Galatasaray karşısında mağlup olması tabi olan sonuçtu.
2-0 biten maçı canlı sahada izledim,Samsunspor sonuçtan bağımsız bu sezonun en başarılı takımlarından.
Maç bitimi TV lerdeki akıllı yorumcuları dinlediğimde Samsun spora yöneltilen eleştirilerin hiç ama hiç birine katılmadım.
Hele bir kanalda Reis hocayı beğenmeyip eleştiren bir yorumcuyu hiç mi hiç tasvip etmedim.
Gisdol bu takımı bir sezon önce ligde bıraktı,Reiss hoca hiç transfer yapamadan bu takımı düşme tehlikesini hiç hissettirmeden sezonu Avrupa kupalarına katılma mücadelesi içinde bitiriyor.
Bu başlı başına başarı teşekkürler hocam. Teşekkürler sporcularımız.
Gelelim maça Galatasaray bu kadar seyirciye o kadar kötü bir futbol sundu ki bu takımdan Avrupa’da hiçbir şey olmaz.
Olmadı da zaten , Galatasaray zevkli ve kaliteli bir oyun seyrettireceğine olan inancı ile gittiğim maçta kalitesiz, seyir zevki olmayan, bu paraya bu futbol olmaz dediğim bir 90 dakika izledim ve hatta son 10 dakikasını bile izlemeden sahadan ayrıldığım bir süreç oldu.
Kimse kötü futbola bakmıyor,3 puan almış Galatasaray ona bakıyor.
Adamlar buraya futbol oynamaya gelmemişler ki, evelediler gevelediler ve zayıf rakipleri karşısında 3 puan aldılar.
Osimen terlemeden maç oynadı, biraz Torreira göz doldurdu, Yunus gol sonrası ortada yok,Sanchez göz doldurdu, diğerlerinin hepsi bence vasattı.
Rakibini defansta karşılayan Samsunspor,korkak oynadı,direnç göstermedi,6-7 haftadır oynadığı kötü oyununu oynadı, yoksa iyi günlerdeki Samsunspor olsaydı bu Galatasaray’ı yeneceği inancıdayım.
Buraya gelen seyircinin büyük bölümü lideri, Şampiyonluğun en büyük adayını, onun oyuncularını görmeye geldi ama hayal kırıklığı ile sahadan ayrıldı.
Maçtan Galatasaraylılarında zevk aldıklarına inanmıyorum.
Bu maça 2,000 bin lira gibi bir rakam ödeyerek Bilet alan seyircilere ne anlatabilirsiniz.
Adam gibi bir şut, ah şu pozisyon kaçtı gibi bir düşünceye kapılmadan maç İzledik
İşin özü zevksiz bir akşamdı….
Samsunspora kimse laf söylemesin…
Söyleyecekse Galatasaray’a söylesin bu kadar paralı futbolcularla bu kadar kötü futbol nasıl oynuyor.
Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.