İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

BAL 5 GRUPTA TAKIM DEĞERLENDİRMELERİ ÇANKIRISPOR

BAL 5 GRUPTA TAKIM DEĞERLENDİRMELERİ ÇANKIRISPOR

Çarşambaspor BAL liginde 5 grupta 15 takımla yarışacak.

Takımımızı ve gruptaki diğer takımları değerlendirmeye çalışacağım.

5 Eylülde maçlar başlayacak 1,5 aylık bir zaman dilimi var ve takımlar ekonomik yapı ve hedeflerine göre hazırlıkların yapıyorlar.

Bu değerlendirmelerin ilkini Şampiyonluk parolası ile yola çıkan ÇANKIRISPOR takımı ile yapmak istiyorum.

Bu yıl beklemeden 3 lige çıkmak isteyen bir yapılanma ile hazırlanıyorlar lige.

Sezai Zehiroğlu Başkanla BAL ligine çıkan 1074 Çankırı takımı ismini Çankırı FK olarak değiştirdi ve BAL liginde şampiyonluk parolası ile transferlerine başladı.

İlk iş olarak geçen yıl Yozgat Bozok tamını 3.lige çıkaran takımın teknik kadrosunda bulunan Çetin Demir hoca ile anlaşarak işe başladılar.

Geçen yılki kadrolarından tecrübeli Adem Şahin ,Emin Arı, Esat Can Yıldırım, Mümin Can Kan ile yola devam dediler.

Geçen yıl BAL liginde şampiyon olarak 3.lige çıkan Yozgat Bozokspor Kalecisi Cihan Bal ve Mücahit Altay’ı,yine aynı takımdan Ahmet Aktaş, Mustafa Değirmenci,AhmetÜner,EmreBabuşçu’yu kadrolarına kattılar.

Transfere doymayan Çankırı FK takımı Sincan Belediyespordan Canberk Özçakır, Yalova FK kadrosundan Anıl Kılıç, Yusuf Bulundu, Stoper Rıfat Merzifonoğlu,İsmail Çetin , Boldovin Termal den genç kaleci Sinan Demircan, Bereket spordan tecrübeli oyuncu Ahmet Burak Kömürcü, Serhat Ardahan spordan İsa Fuat Dayı, genç yetenek Uzunköprü spordan BerkaGega,Yalova Yeşilova spordan Anıl Kılıç, Görele spordan Bedirhan Yalçın, Bayburt Belediye spordan Murat Mazlum transferlerini gerçekleştirdiler.

Çankırı FK bu kadro yapılanması ile ekonomik bir sıkıntı yaşamazsa Şampiyonluğun en büyük adaylarından

Oyuncularının hepsi tecrübeli ve genç oyuncularının da hepsi 3.lig ayarında. Çankırı Vilayetinin BAL liginde değil 3.ligde temsil edilmesi hedefi ile yola çıkmışlar ve bunu başaracak güçteler.

Futbolcularını tek tek incelemek çok zaman alacaktır ama görünen köy kılavuz istemez, ekonomik bir problem oluşmazsa Şampiyonluğun en büyük adayı Çankırı FK.

Çankırı kardeşlerimiz var Şehrimizle bütünleşmiş sporla hemhal olan İsmail Karaoğlu kardeşimiz gibi.

Bir Çankırı yolculuğu gözükmekte bize anlaşılan.

Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi
SON YAZILAR