İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

BAL LİGİ 5 GRUP 2. HAFTA ÖNGÖRÜSÜ

BAL LİGİ 5 GRUP 2. HAFTA ÖNGÖRÜSÜ

Çarşambasporumuzun yer aldığı 5 grupta ilk hafta öngörülerimiz hemen hemen tuttu gibi.

2 hafta maçları Pazar günü oynanacak maçlar öncesi öngörülerimiz paylaşalım pazartesiye de öngörülerimizin ne kadar tutarlı ne kadar tutarsız olduğunu sorgularız.

Bizim rakibimiz Gerdespordanbaşlayalım. Gerede takımı transferde sessiz sedasız gitti fakat kadroya bakınca bolca transfer yapmışlarKısa bir göz atalım ilk 11 ne ve kimi almışlar bakalım.

Burhan Alemdar Görele (27),Mahmut Deniz Pamuk Yeni Mersin İdmanyurdu (23),Esat Köleoğlu Trabzon İdman Ocagı (24),Burak Enes Çelik Kaynaşlı Belediye

(20),İsmail Savaş Keçiborlu Belediye(29),Hasan Can Özdemir Karabağlar Yeşilyurt (22),Ömer Akçal Yayladağ (28),Hüznü Can Sarpaşar Sivaslı Belediyespor (23),Yalçın Kevenli Yeşil Yalova (21),EhatKoşutanLeven Futbol Kulübü (22),Selehattin Erdem geçen yıl Gerdede oynamış odan önceki yıl Sincan Belediyesinden gelmiş (20) yaşında.

Bu kadar detaya niye girdik ,bu takımın 11 oyuncusunu 10 bu sene alınmış,1 i geçen seneden.

3 tanesi çok tecrübeli diğerleri orta seviyede tecrübeli.

Yeni bir takım yeni bir heyecan bizim gibi. Geçen sene ligi iyi bir grupta 7 sırada bitirmişler.

Yedeklere baktığımızda Geçen sene Gerede kadrosunda olan Ertuğrul Kazan(23) 2020 yılında Atakum Belediye takımında oynamış, Yiğit Ceylan (20),Furkan Kozan İstatistik spor (21),Cem Akkuş Safranbolu (23),Batuhan Uluçam Perşembe (21) , den oluşmakta.

Hocaları Musa Şenel İstatistik spordan bu sene gelmiş.20 yıllık tecrübesi var, profesyonel takım çalıştırmış yıllarca.

Bu oyuncuları önceden bilmiyoruz sadece oynadıkları takımlara şöyle bir göz attık ve bir fikir sahibi olduk kabaca.

13.10.2024 saat 14.00 de sahamızda misafiredeceğiz.

Bizim transferlerimize ve onların yaptıklarına baktığımızda denk gibi durmakta takımlarımız ve buda buradaki maçın çok çetin geçeceğini göstermekte.

Takımımız seyircisi ile sezonun ilk maçında umarım güzel bir futbol izlettirir bizlere.

Grubumuzdaki diğer maçlara şöyle bir göz atarak tahminlerimizi yazalım.

Haccettepe Keçiören Bağlum maçı beraberlik gibi durmakta ,Taşköprü-Çubuk maçı denk güçler beraberlik, Sorgun – Gençlik Mimar Sinanspor beraberlik yada Mimar Sinanspor bir adım önde,Yahşiyan-Çilimli Belde maçıda berabere bitecek maçlardan ,ASD Eflani-Sinop spor Eflani kazanır,Çankırı-Karadeniz Ereğli Çankırı takımı kazanır, Bartın Suluova çekildiğinden 3 Puanı otomatik alır. Kısa yorumumuz böyle 2 hafta maçları için. Pazar günü maça gelmeyi ihmal etmeyelim, başka Çarşambaspor yok. Her halinde takımımızın yanında olmalıyız.

Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi
SON YAZILAR