İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

ÇARŞAMBASPORA DAİR DEĞERLENDİRMELER (2)

ÇARŞAMBASPORA DAİR DEĞERLENDİRMELER (2)

Tercihleriniz yol haritanızı belirler sonuçları gördükçe isabetli karar verip vermediğinizi görürsünüz.

Çarşambaspor yıllardır konuşulanı bir nevi zorunluluktan hayata geçirme durumunda kalmış gibi yol haritasını belirlemekte.

Kulağa hoş gelen bizim hocalarımız bizim çocuklarımız söyleminin bu sezon sosyal ve ekonomik gerekçelerle hayata geçişine tanıklık ediyoruz kısmen de olsa.

Hep birlikte yaşayarak görecek tecrübe edeceğiz sonuçlarını.

Ben kişilerle değil sistemle ve ekonomik yapılanmalarla ilgili sorgulamaların daha sağlıklı olduğunu düşünmekteyim.

Sloganist söylemlerle varılacak Reel bir hedef olacağını zannetmem.

Samsunspor orda işte 1 tane 11 de oynayacak futbolcu üretememiş farkındalık yaratamamıştır. Altyapısı yokmudur vardır elbet. Samsun sporunda yıllardan beri aynı eksen etrafında dönen sporcu yapılanması ile her kes sporun bir yerinde görev almıştır.

Hepsine sorsanız hepsinin haklı gerekçeleri güzel söylemleri vardır ama günün sonunda on yıllar geçer ama ortaya koyacak bir ürünleri yoktur.

Yıllarda bu minvalde akar gider Samsun futbol hikayeleri.

ASKF sı,Tüfad’ı,İltemsilciliği,Üst ve altyapı hocaları Halk Eğitim endeksli bir yapı içinde aynı dairenin içinde döner dururuz.

Başarı nedir başarısızlık nedir tanımlaması bile zordur.

Yüksel Yıldırım gerçeği olmasa BAL liginde bile olabilirdi Samsunsporumuz Eskişehirspor misali.

Çarşambaspor dönersek geldiğimiz noktada gençleşerek belli bir ekonomik kalıp içinde yola devam edeceğiz, buradan bir şampiyonluk çıkabilir mi çıkamaz elbet.

4 takımın düşmesi gibi bir durum gerçekleşirse bu bizi sıkıntıya sokabilir.

2 takım düşerse bence bizim grupta 2 takım ligden çekilir düşme derdi olmadan rahat bir sezon geçirir ve geleceğe dair planlamalarımızı yapma fırsatımız olur diye düşünüyorum.

Geleceğe dair planlama ne derseniz bence Çarşambasporun 3.ligde kalıcı olarak yer almasıdır.

Bu sene bunu görmemiz açısından bir deneme yılı gibi olacaktır.

İnşallah umut edilen gibi olur, benim görüşlerimi şimdilik kenarda saklı tutarak yola revan olan arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyorum.

Transferlerimizdende bahsederek yazımızı nihayetlendirelim.

Berk Özdemir (orta saha) ; 2003 Samsun doğumlu oyuncumuz Amatör olarak 2012-2019 Kadıköy takımında yer almış,2021-2024 yıllarında da Yolsporda futbol yaşamını devam ettirmiştir.

Gökay Bayraktar (Orta saha ) ; 2004 Samsunla Oyuncumuz U 19 liginde 2020-2021 de Samsunsporda 4 maç,2021-2022 sezonunda 18 maç,2022-2023 sezonunda 15 maç,2023-2024 sezonunda BAL liginde Ünye 1957 takımında 2 maç görev alır.

İbrahim Tuncel(Defans): 2001 Samsun doğumlu oyuncumuz Amatörde 2012-2015 arasını Kadıköysporda geçirmiş, 2023 yılında Bafra 1930 kadrosunda yer almışfakat genel olarak 2016- 2024 arasında da Yolsporda yer almıştır. Yolspor bu sene BAL ligine çıkmış katılmamıştır.

Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi
SON YAZILAR