İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

ÇARŞAMBASPORDA YENİ DÖNEM

ÇARŞAMBASPORDA YENİ DÖNEM

Özkan YILDIRIM. Kendisi İş insanı ve Kürtün mahalle muhtarımız. Yaklaşık 5 yıldır Çarşambaspor Başkanımız ve gemisini limana getirdi ve sağ salim yanaştırdı.

Sezonu tamamladı, futbolcularının ücretini, ödedi, Olağanüstü kongre kararı aldı ve takımı Belediyemiz riyasetinde yürüyecek yeni yönetime teslim etmek için gereğini yaptı.

Sporla idareci olarak hemhal olmayanlar ne kadar zor bir iş olduğunu hayal edemezler.

Her aşaması lisansından, yeme-içme, konaklama, seyahat, transfer ücreti, prim vb… paraya dayalı olması nedeniyle çok zor ve meşakkatli bir yolculuktur.

Para harcarsın sonuç alamazsın şimşekler üzerindedir.

Parayı iyi kullanmadı, iyi transfer yapamadı, iyi hoca bulamadı derler… Derler de derler.
Fakat sen hiçbir şeyi duymadan yola ve hedefine revan olmak durumundasındır.

Bu meşakkatli yolculukta takımımıza Başkanlık yapan Özkan YILDIRIM kıymetli ve değerlidir. Kendisine teşekkür ediyoruz.

Kimi zaman övdük kimi zaman eleştirdik kendisini yazılarımızda ama o bilirdi ki amacımız Çarşambaspor’un her zaman iyi yerlerde bulunması ve naçizane kendimize özgü düşüncelerimizin paylaşımıydı.

Hakkımız varsa helal olsun, oda helal etsin inşallah diyelim.

9 Ağustos itibarı ile 70.000 TL katılım ücretini yatırarak Çarşambasporumuzun BAL ligine katılma noktasındaki iradesini ortaya koydu.

11 Ağustos itibarı ile de Olağanüstü kongrede yeni yönetim kadrosunu oluşturarak yoluna devam edecek.

Bu yazı yazıldığında Kongre henüz yapılmamış olacak fakat biz öngörü ve duyumlarımızla artık geri dönülmez bir yola çıkıldığını biliyoruz.

İş insanı, Suğluca mahalle muhtarımız İbrahim Gündüzoğlu büyük bir ihtimalle Başkanımız olacak, yönetimde kimler olacak üç aşağı beş yukarı belli.

Büyük çoğunluğu Özkan YILDIRIM öncesi Çarşambaspor yönetimindeki arkadaşlarımız ve Çarşambaspor sevdalısı yeni arkadaşlarımızdan olacaktır.

Kendilerine çıktıkları bu yolda başarı diliyorum.

Zor ve meşakkatli bir yola çıktılar, geçmişten yönetim tecrübesi olan arkadaşlar var yoğunlukla içlerinde ,yeni gelen arkadaşlarımızda enerjilerini onlarla bütünleştirdiklerinde başarılı olacaklarına inanıyorum.

Devri Sabık yaratmadan kendi hedefimize kilitlenmek aslolan olmalı ,çatışma, çekişme sporda olduğu gibi hayatın hiçbir alanında şehrimize insanımıza fayda getirmeyecektir.

Sporun seyir zevki ve gençlerimize iyi insan olma ,iyi sporcu olma yolunda istikamet vermesini önceleyen yaklaşım düğünümüzde ve cenazelerimizde bizleri buluşturan Çarşamba insanımızı yakınlaştırmasına vesile olmasını ümit ediyorum.

1970 yıllardan beri bir şekilde oyuncu, idareci ve seyirci olarak bir yerlerinde bulunduğumuz futbol yapılanmasından beklediğimiz, Çarşambaspor’umuzun bu yeni döneminde bizi birleştirici harç görevi görmesini ümit ediyorum.

Çarşambaspor bu şehrin markası ve gülen yüzü.

Kasketi, ayakkabısı, Kıvratması, Pidesi gibi.

Çarşambaspor markasının daha ileri taşınacağı bir sezon diliyorum göreve gelen arkadaşlarımıza kolaylıklar ve başarılar diliyorum.

Beklentilerimizin birinci yazısını yazmıştık ikincisi ile devam edeceğiz

Sağlıklı ve spor dolu günler dileğiyle.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi
SON YAZILAR