İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

ÇEYREK FİNAL

ÇEYREK FİNAL

A Millî Takımımızın 2 Temmuz 2024 Salı günü saat 22.00'de Avusturya ile Leipzig Stadyumu'nda karşılaşacağı 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) Son 16 Turu müsabakası öncesi istim üzerinde.

Avusturya Millî Futbol Takımı/Oyuncuları kim, hangi takımda oynuyorlar? Şöyle bir göz atalım…

Avusturya, sonuncusu 1998'de olmak üzere 7 kez Dünya Kupası'nda mücadele etti. Avrupa Şampiyonası'na ise ilk kez, İsviçre ile birlikte ev sahipliği yaptığı 2008'de katıldı.

Avusturya Muhtemel 11 ‘i

Pentz (Bayer Leverkusen), Posch(Bologno), Lienhart(Freiburg), Wöber(Leeds United), Prass(Sturm Graz), Seiwald(Leipzig), Grillitsch(Ajax), Schimd(Verder Bremen), Sabitzer(BayernMunich), Baumgartner(Leipzig)Arnautovic(Bologna).

Oyuncularından Kurulu olacak ,

Bizim Muhtemel 11.miz

Mert Günok, Mert Müldür, Merih Demiral, Abdülkerim Bardakcı, Ferdi Kadıoğlu; İsmail Yüksek, Kaan Ayhan; Kenan Yıldız, Arda Güler, Barış Alper Yılmaz, Cenk Tosun’dan oluşacak .

Avusturya’da Vimmer Cezalı Bizde Hakan ve Samet cezalı durumda .

Bu yazı okunduğunda bizim maçımız oynamış olacak.

Bakalım öngörülerimiz tutacak mı? Hakan’ın olmaması en büyük kayıp, Maçta iki tarafında gol bulacağını öngörüyorum. Avusturya bize göre bir adım önde niye derseniz çok kolay gol yiyoruz.

Gol atmada ekstraya ihtiyacımız var attığımız tüm goller jeneriklik goller ve zor goller, oyundan psikolojik düşüşlerimiz fazla ve fizik gücümüzü zayıf görüyorum.

Fakat rakibimizi gözümde büyütmüyorum çıkacak en iyi rakiplerdendi Avusturya takımı ,şayet bu maçı geçersek Hollanda da bizim stilimize uygun rakiplerden.

İnşallah turu geçen biz oluruz. Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi