İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

KASTAMONU TAŞKÖPRÜSPOR

KASTAMONU TAŞKÖPRÜSPOR

Çarşambasporumuzun grubundaki takımları değerlendirmeye devam ediyoruz.

2 Takımın düşmesi kesinleşince bizim gibi çoğu takımın derin bir oh çektiğini düşünüyorum.

Kastamonu takımıda olurda 4 takım düşerse diye orta sıralara takım oluşturma gayreti içinde oldu ve düşmeyecek bir takım kurdular.

2 takım düşmesi kesinleşince bu kadro ile düşmezler ama düşmeseniz dahi İlinizin takım temsil sayısına göre son 2 de olmasanız bile düşme ve Play aut oynama ihtimaliniz var.

Çarşambasporun rahatlığı Büyükşehir ve Yolsporun liglere katılmayışından dolayı. Onlarda katılsa idi son 2.de olmasak dahi bizimde düşme ihtimalimiz olabilecekti.

Taşköprüye gelince ciddi ciddi transferlerini yaptılar, sezonu açtılar, idmanlarına başladılar ..

Transfer harekatına BAL da şampiyon olan Polatlı Belediyespordan Hasan Cankurt (30),Faruk Kızıldağ (28) ,Şeyhmus BIÇAK (22),Viranşehir Belediyespordan Salih Kazan (28) ,Eti Bandırma spor Aykut Karaman (32) ,Kumluca Fatih Yumlu(24),Sincan Belediye Eren Altıntaş (21) Niğde Belediyespor Volkan Becyur (25),Serkan Şen, Tecrübeli İzmir spordan Cenk Cengiz,Bayındırspordan Batuhan Demir (28) i alarak başladılar.

Alınan oyuncuların yaş skalası yüksek ve tecrübeli oyuncular buda bize bir fikir vermekte elbet.

İç transferde Geçen yılki oyuncuları ,ErkanGazioğlu,Hasan Uslu(29),Savaş Altunlu(29),İlkay Alp (22),Sümer Odabaş(23),İsmail Gürlük (22),Umut Özgan, Enes Can Akkurt ,Erkan Gazioğlu, (23),Musa Dinç,Esat Dinç le anlaştılar.

Taşköprü takımı kâğıt üstünde bizden iyi takım görünümünde. Her şey kâğıtta olduğu gibi olmuyor sahada gerçekleşiyor.

Hep beraber izleyip göreceğiz. Taşköprü takımını ilk 3 takım içine koymuyorum orta gruptaki takımlar içinde değerlendiriyorum.

İlk 3 e girer mi bellide olmaz iyi bir uyum ve birliktelik onları ilk 3 e atar bir heyecan yaşatır ama 3.lige çıkacak bir takımları yok.

Devam edeceğiz takımları değerlendirmeye sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi
SON YAZILAR