İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

NECMETTİN ERBAKAN AKYÜZ ARDA GÜLER

NECMETTİN ERBAKAN AKYÜZ ARDA GÜLER

İki güzel insandan biri açıklamaları ve hareketleri ile Gazze de yaşanan soykırıma karşı duruşunu belli ederken diğeri Futbolun ve yaşamın her alanın varacağı son noktanın Allah olduğunu vurgulayan konuşmaları ile gündeme damga vurdular.

Avrupa Wushu Kung Fu şampiyonu olan Necmettin Erbakan Akyüz, madalya töreninde Filistin bayrağı açıp İsrail işgaline karşı Filistin’le özdeşleşen dabke dansı yaptığı için Avrupa Wushu Kung Fu Federasyonu tarafından şampiyonluklarının geri alınmasıyla ilgili tehdit edildi ve şampiyonluğu alındı.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Necmettin Erbakan Akyüz, Avrupa'nın ikiyüzlülüğünü ortaya koyarak, "Orada Filistin bayrağı değil de İsrail bayrağı açmış olsaydım. Avrupa Federasyonu bana bu cezayı vermezdi" ifadelerini kullandı.

Akyüz Şampiyonluğunun iptal edilmesiyle ilgili olarak şunları söyledi: "Belki de bu paylaşımla birlikte spor hayatım da bitti. Spor hayatımın bitmesi, başarılarımın elimden alınacak olması, ya da maddi kayıplarımdan dolayı hiç üzgün değilim. Kariyerim, sporum, param, şöhretim, Filistin’de hayatını kaybeden masumların hiçbirinden daha önemli değil. Ahiretime madalyamı, paramı götürmeyeceğim. Ahirete masumların elinden geldiğince sesi olmaya çalışmış, Allah’ın rızasını almış bir adam olarak gitmek isterim."

Spor yada başka bir alanda Avrupa veya Dünya elitleri her zaman ikiyüzlü davranırlar.

Filistin’e destek veren İsrail’i soykırımla suçlayan her ülkede sanatçı,siyasetçi,sporcuvb vardır fakat karar mekanizmalarında olan birlik,topluluk,genel anlamda devlet bazlı olumlu açıklama yapamazlar.

Bireysel açıklamalarda bulunanlarında başını ezip yok etmeye çalışırlar.

Necmettin Erbakan Akyüz ismini aldığı Erbakan hocası gibi Siyonist İsrail karşısında adam gibi duruş göstermiş ve halkımızın gönlünde taht kurmuştur.

Tebrikler genç adam’’Ben Necmettin Erbakan Akyüz ; Madalyaların en güzelini aldım Mazlumların sesi olmak adına yaptığım hareketten dolayı Avrupa Federasyonu soruşturma açtı Yaptıklarımdan dolayı pişman değilim, verilecek kararların nezdimde hiçbir kıymeti yoktur. NEHİRDEN DENİZE ÖZGÜR FİLİSTİN

Paylaşımın için teşekkür genç adam

Arda Güler e gelirsek Real Madrid gibi bir Dünya devinde Futbolu ile Ülkemizi temsil eden genç oyuncumuz’’ Real Madrid'in La Liga'da Real Sociedad'ı Arda Güler'in golüyle 1-0 yendiği maçta milli yıldızın yaptığı hareket sosyal medyada gündem oldu.

La Liga'da lider Real Madrid, 33. hafta maçında Real Sociedad deplasmanına çıktı.Arda Güler'in ilk 11 çıktığı maçı Arda'nın 29. dakikada attığı golle kazanan Madrid, şampiyonluk yolunda önemli bir 3 puan daha aldı. Arda, maçın adamı seçildi.

İspanyol basını mücadele sonrası Arda Güler'e övgüler yağdırırken, milli futbolcunun maçta gol attıktan sonra yaptığı elini göğsüne koyması ve şehadet parmağını havaya kaldırması sosyal medyanın gündemine oturdu.

Arda yaptığı açıklamada "Gol sevincimin anlamı tevekküle dayanıyor. Her şeyin Allah'tan geldiğine inanıyorum" ifadelerini kullandı. Arda ‘’Çok çalışyorum,sakatlık oluyor ,formsuz oluyorsunuz ama ben asla çalışmaktan geri durmuyorum ve Allah’ın benim hakkımda takdirine kendimi bırakıyorum ve tevekkül ediyorum ‘’ dedi.

Tebrikler Arda böyle devam edersen Real Madrid’de saygından adları ile seslenmediğin abilerinden iyi topçu olacaksın inşallah.

Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi