İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

SAMSUNSPOR BAŞAKŞEHİR MAÇININ ARDINDAN

SAMSUNSPOR BAŞAKŞEHİR MAÇININ ARDINDAN

Samsunspor altın değerinde 3 puanı ligimizin güçlü takımlarından Başakşehir takımından aldı.

Kalede Okan Defansta Zeki,Satka,Drongalen,Bola Defans önünde Bennnasser,Orta sahada Holse,Celil,Ntcham,Emre ilerde Marius 11 ile sahaya çıktı.

Konya maçından farkımız santroforumuzMarius oldu Dimatta yedek kaldı,ortasahataMuja yedek kaldı Celil 11 de yer aldı.

Maça gelirsek Başakşahir 11 i Samsun takımından 10 milyon Euro daha değerli.Golüattiğimız ana kadarda bizden çok iyiydiler.

Toplama oynama oranları maç sonunda Başakşehir % 64 Samsunspor % 36 olarak açıklandı 65 dakikada attığımız gol sonrası bu oran % 36 oldu yaksa 30 da kalırdı.

Başakşehir takımı iyi bir takım,iyi pas yapıyor, rakibi oynatmıyor,mücadeleyi rakip sahaya yıkıyor ama yıldızları yok.

Maçın başında Berkayın bomboş pozisyonda kaçırdığı golle başladılar maça, Bir yan topta Okan’ın hatalı çıkışında rakibe verdiği top boş kalemize giderken topu Zeki Yavru kaleden çıkardı ve maçın kaderise burada değişti ve vitrine Marius çıktı 65 dakikada .

Maçta hayal kırıklığı oluşturan topçularımız Ntcham,Muja,Emreidi.Ntcham bu takımın en iyisi ve Orta sahanın bel kemiği ama Konya ve bu maçta çok kötü idi.Muja formasını Celil e kaptıracak oyuncu değil. Emre de sakatlık sonrası formunu yakalayamadı hala.

Takımımızınyıldızı , Güçlü fiziği ile rakip defansı ezen Marius bu dakikada atılan uzun topta 3 Başakşehirlinin birini sırtına aldı ikisini de ceza sahasında bloke ederek kaleyi gördüğünde mükemmel vurdu ve golü yaptı.

İşte Konya maçında yorgun diye yedek bırakılan adamın cevabı daböyel oldu.

Kadroda varsa bu adamı kimse kesemez bu takımda yorgun hali bile Dimattadan çok daha iyi.

Maçı sırtlayan, rakibibunaltan, önlem almaya iten bir güç ve vazgeçilemez.

Samsunspor artık iyi oynamaya başladı ve 72 de kornerdeDrongelen ceza sahasında bomboş kaldı ve kafa ile skoru 2-0 getirdi ve maç bitti.

Başakşehir artık moralmotivasyonun sıfıra indiği 5 değişikliği çarçabuk yaptı ama sonuç belli olmuştu artık.

Bu sonucu hiç beklemiyorlardı hele böyle beklenmedik golleri hiç. İyi oynarken golleri yediler ve daha fazlasını da yiyebilirlerdi.

Gol kaçırma sırası artık bizde idi önce Emre sonra Holse sonra Soner vurdu Kaleciden döndü Holse boş kaleye bırakamadı 3 net gol kaçırdık son bölümde.

Başakşehir takımı öyle tehlikeli takım ki onlarda 3 net gol kaçırdılar son dakikalarda ,Okan çok başarılı idi pozisyonlarda.

Bizde iyi bir rakipten altın değerinde 3 puan aldık tebrikler Samsunsporgelde yanma Konya gibi bizden zayıf rakibe verilen 3 puana.

Pazar günü Rize’deyiz ve en zor deplasmanlarımızdan biri. İlhan hoca benim çok beğendiğim hocalardan zor bir dönemden geçiyorlar ve yaralı Aslan gibiler. Beraberlik çok iyi sonuç olur.

İlk yarıda toplayacağımız puanlar bizi ligde bırakacak.

Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi
SON YAZILAR