İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

SAMSUNSPOR GÖZTEPE MAÇININ ARDINDAN

SAMSUNSPOR GÖZTEPE MAÇININ ARDINDAN

Samsunspor tarih yazmaya devam ediyor. Göztepe takımı karşısında 2 farklı mağlup duruma düşen takımımız müthiş bir geri dönüşle maçı 4-3 kazanmasını bildi.

Tebrikler TebriklerTebrikler…….

Maça gelince ; Bir daha hiçbir maçta yaşanmayacak tarihi hataları bu maçta yapan Samsunspor umarım bir daha böyle bir durum yaşamaz.

Galip olununca bazı şeylerin üstü örtülebilir ama biz bu hatalardan ders almamız gerekir ki hocamız aklı başında bir hoca olması nedeniyle bundan gereken dersi çıkaracaktır.

Göztepe ve Samsunspor 30 milyon Euro lukekonomik değere sahip iki takım ,Göztepe 6 maçtır yenilmemiş bir takım ve ilk yenilgisini bizden aldı.

Samsuspor ise transfer tahtası kapalı ve geçen yılki oyuncularla yoluna devam etmede. Lige çok iyi bir başlangıç yapmış içerdeki Konya maçını da kazanmış olsak bugün liderdik.

Gerçek olanıda hocamızın ağzından yazarak devam edelim aldığımız her puan ligde kalmamız adına çok önemli dedi hocamız Rize galibiyetinden sonra. Bu ifadelere tüm benliğimle katılıyorum.

Maça gelelim tekrar ,Zeki Yavru ve Kalecimiz Okan’ın işbirliği ile maça 1-0 mağlup başladık. Amatör maçta bile böyle gol yenmez.

Okan’ın aklı başka yerlerde anlaşılan bu maç genelinde.

İyi oynuyoruz pozisyon buluyoruz, golüde bulduk Marius la maçı dengeledik ama bu seferde Drongelen bire birde göğsüne aldığı Romulodan vücut çalımını yedi ve kaleci Okan’dasen o çalımı yersen bende bu golü yerim dedi ve ceza sahasında alt doksana çekilen şutu yatmaya karar verene kadar yedi çünkü yatmakta geç kaldığı gibi ağır çekimde yattı ve seyretti.

2-1 mağlup duruma düştük ve devreye girdik .İkinci yarı başladı ve Bennasser ben sizden aşağı kalamam dedi kalecisine geri pas yaptı ama topu rakip Juan a verdi oda gitti 3 golü yaptı.

Bu 3 hatanın bu maça sığması gerçekten ilginç bir durum oldu. Alman ekolüne mensup hocamız bize böyle hiç maç izletmemişti ki bu sezon hepimiz şaşkındık.

Bir toplarıda ceza sahamızda direkten döndü 4 gole ramak kalmıştı.

Ve sonra klasik Samsunspor devreye girdi.

Paslarla ceza sahasına gelen, yalandan yere ortaya yapmayan çünkü defans oyuncuları kafa toplarını topluyordu. Pas yaparak sağdan soldan geldik ceza sahası önüne ve birkaç gol kaçırdık sonrasında 70.dakikada Ntcham sahne aldı 3-2 getirdi skoru düzgün bir vuruşla.

Sonradan oyuna dahil olan Shindler yine yapılan pas trafiğinde ceza sahası içine golünü attı ve 3-3 getirdik skoru 80 dakikada.

90 dakiakdaNtcham sahne aldı yoğun pas trafiğinin sonunda ceza sahası içinde akıl dolu bir duruşla sonucu belirledi.

Galibiyet bize yakıştı…Maç fazlası ile 2 sıraya oturduk puanımız 15 lider Galatasaray Kasımpaşa’ya puan verince 19 puanla 4 puan önümüzde yer aldı.

Biri 300 milyon Euro luk takım diğeri 30

Milyon Euro ve biri ilk sırada diğeri ikinci sırada. Buna başarı demeyen taş olur.

Buda şunu değiştirmez elbet Samsunspor böyle gol yememeli, her oyuncumuz gönülden oynuyor tamam ama böyle aptalca goller yerseniz maçı böyle çevirmeniz milyonda bir ihtimaldir.

Hocamıza ve oyuncularımızın yüreklerine inanıyor ve güveniyoruz.

Haddimizi bilerek yolumuza devam edeceğiz inşallah.

Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi