İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

SAMSUNSPOR KASIMPAŞA MAÇININ ARDINDAN

SAMSUNSPOR KASIMPAŞA MAÇININ ARDINDAN

Kupa hedefi olan Kasımpaşa son iki maçını kaybetmişti ve içerde Konyaspor’a 2-0 mağlup olmuştu.

Son maçındada Gaziantep’te 2-0 mağlup olmuşlardı.

Düşmeme mücadelesinde en azından 1 puan hedefleyerek gittiğimiz Kasımpaşa deplasmanından güzel oynamadan puansız döndük.

10 numaramız Ntcham’ı 11 de göremeyince sakat mı acaba dedik fakat baktık ki kadroda var,hocamızın bir bildiği dedik fakat yokmuş ikinci yarı oyuna aldı hocamız.

Ntcham,Mouandicmachi,Sakatlanmadan önce Satka,Emre,kaleciOkan,Holse,Bennaser ve 25 dakika Fofana vazgeçilemeyecek oyuncularımız.

İlk yarı 1-0 mağlup bitince ikinci yarı hamlesi olarak Ntcham oyuna alan hocamızın niye onsuz başladığına anlam veremedik ve hata olarak nitelendirdik.

9 numaramız Mouandicmachi ikinci yarıda oyundan çıktığını görünce hocamız bir kez daha bizi şaşırttı.

Rakip defansı hiçbir şey yapmasa bile koşuları ile bunaltan oyuncumuzun çıkmasında rakip defans memnun olmuştur en fazla.

Bizce 1 lig topçusu dediğimiz son zamanlarda defansta banko yer bulan Soner i yedek bırakan ve Bola ile başlayan hocamız Bola ya oyuna katılmadan hiç çıkmadan oyna mı dedi anlamadık, Bola Soner’den iyi değildi diyelim kısacası.

Bizce göre bu üç hata maçın skorunda etkili oldu.

Alim Satka sakatlığı sonrası 11 de ama bugün belkide en kötü maçını oynadı ve hata üstüne hata yaptı hocasıda ikinci yarı oyuna aldı .

Kurtarıcımız Fofan’a son dakikada yerini aldı ama skoru değiştirmeye gücü yetmedi.

Kasımpaşaiyimiydi değildi fakat biz Samsunspor gibi oynamadık ve mücadele edemedik ve sahadan 1-0 mağlup ayrıldık.

Berabere kalabilsek güzel olacaktı ama olmadı, Sağlık olsun rakiplerimiz bizi hoşnut edecek skorlara imza atıyor Konya Sivas deplasmanında mağlup oldu bu güzel haberlerden.

Samsunsporumuz Cumartesi Trabzon maçına hazırlanmaya başlamıştır bile, Düşme ihtimalimiz sayısal olarak olsa bile bize göre yok gibi diyerek bitirelim.

Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi