İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

ÇARŞAMBASPOR (3)

ÇARŞAMBASPOR (3)

Çarşambasporda kongre öncesi tarihimize dair bilgiler vererek sürece katkı verme derdindeyiz.

Kulübümüzü kimse diğer amatör kulüplerle kıyaslamasın, her kulübün bir özgül ağırlığı vardır ve ona göre muamele görmesi gerekir.

Bugün 1988 yılından beri kulübüz de hocalık yapmış olan değerli hocalarımızdan kısa kısa bahsetmek istiyorum.

1988 yılında Cemil Cengiz Hocam kulübümüzün başındadır kendisine selam olsun bir Çarşamba sevdalısı, gönüllü elçisidir hocamız.

Her sohbetimizin ana konusu Çarşambaspordur,Futboldur.Takımımızın Başarılı olmasını ondan fazla isteyebilecek birini tanımıyorum.

Her ne kadar konuşmalarımız eleştirisel bir düzeyde olsa da ,Büyüğümüzdür, abimizdir sevgimiz ve saygımız özel ve bakidir kendisine .

Cemil abimizin Çarşambaspor sevgisi tartışılamayacak bir seviyededir.

1992 yılında Adnan Öztekin abimiz görevdedir, namı Kaleci Adnan’dır .Adnan abimiz hem Çarşambasporda uzun yıllar Kalede oynamış hem de Samsun spor dahil olmak üzere 1 lig ve Süper lig kulüplerinde Kaleci antrenörlüğü yapmış ve hala devam etmektedir.

1993 yılında Cevdet Soyluoğlu hocamızı görmekteyiz, dönemin en kariyerli hocalarındandır Cevdet Hocamız.

1995 de Adnan abimiz yine görevdedir ve sonrasında 1997 de Hasan Şengün Hocamız görevdedir.Dobi Hasan ı Samsunspor,Trabzonspor ve Milli takımda seyretmiş biri olarak bu bahtiyarlığa eriştik.

Hocamız hala aktif olarak Samsunda Futbolun içinde ve spor yorumculuğu olarakta tecrübelerini aktarmaktadır.

1998 de Yücel Uyar hocam takımızın başındadır, Samsunspor,Ankaragücü takımda oynamaları hafızalardadır, Hoca olarak Samsunspor ve Milli takımlarda görev yapan hocamız Samsun sevdalısıdır.

1999 Ali Bilgici hocamız görevdedir. Samsunumuzun çocuğudur ve hala futbolun içindedir şehrimizde ,

2001 de Mehmet Ali Çınar adı dev gibi Samsun futbolunda bilinen hocamız takımımızın başındadır. Kendisine Hocaları hocasıdır denilebilir,2002 de Nihat Balan hocamız takımızın başındadır ve dönemin önemli spor adamlarındandır.

Yarın devam edeceğiz inşallah sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi
SON YAZILAR