İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

OTOBANDAN ÖNCEKİ SON ÇIKIŞ

OTOBANDAN ÖNCEKİ SON ÇIKIŞ

Çarşambaspor’umuz 4 Ağustos Pazar günü tesislerinde Olağanüstü Kongresini gerçekleştirecek.

Çoğunluk sağlanamazsa 11 Ağustosta salt çoğunlukla kongre yapılacak.

8 Ağustosta takımların Federasyon nezdinde biz BAL ligine katılacağız deme günü.

Bunun içinde 70.000 TL yatırmak gerekli ve sonrasında diğer yerine getirilecekler konusunda taahhütte bulunulacak.

Mevcut Başkanımız Özkan Yıldırım yeni dönemde aday olmak kulübü idare etmek isteyenlere yol açmak adına Seçimli Olağanüstü Kongre kararı aldı.

Çarşambaspor yönetiminin geçmişten bu yana Belediye Başkanlığı destekli yürüttüğü futbol gerçekliğini yine aynı şekilde yürütülmesi adına böyle adım atıldığını anlamak zor olmasa gerek.

Kongreye sayılı günler kala ortalıkta gezen isimlerin bir an önce pratikle buluşması gerekli ki biz katılım şartlarını yerine getirebilelim.

Belediye Başkanımız Hüseyin Dündar yeni yönetim oluşacaksa eğer bu yapılanmanın yönünü belirleyen olandır ve desteğini mutlaka ifadelendirecektir.

Samsun Büyükşehir ve Yolspor takımlarını şampiyonluk hedeflemedikleri rivayetler arasında, geçen seneki grubumuzdaki takımlar arasında Bartın ve Çankırı’nın bir kıpırdanma içinde olduğu ifadelendirilmekte.

Gelecek sezon eğer şampiyonluk hedeflenerek yapılandırılacaksa isminin spor kamuoyunda Başkan adayı olarak dillendirildiği Ahmet Yılmaz geçmişten gelen Ticari, Siyasi ve sportif ilişkileri ile bu konuda biçilmiş kaftan gibi durmakta.

Böyle bir olayın gerçekleşmesinin Çarşambaspor’un faydasına olacağı kanaati taşımaktayım.

2010-2011 sezonunda Çarşambaspor’da Başkan olarak Şampiyonluk hazzını yaşayan Ahmet Başkan eğer bu işe tekrar soyunursa Çarşambaspor yola 1-0 galip başlayacaktır kanaatindeyim.

Elbette oluşacak yeni yönetim kurulu taraftarıyla ayrışma yerine bütünleşmeyi hedefleyecektir. Çünkü hedefe ulaşmanın önemli mihenk taşlarından biri taraftar ile bütünleşmekten geçmektedir.

Çarşamba çok görünmese de futbol kültürü ile yoğrulmuştur, illa parayı çok savurmak gerekmez, akıllı, disiplinli, birleştirici bir yapılanma şehre ayrı bir heyecan verecektir.

Ahmet Yılmaz başkan geçmişten gelen tecrübesiyle bu misyonu üslenebilecek ve desteklenmesi gereken doğru bir tercihtir.

Yalnız bırakılmadan iyi yol arkadaşları ile yola çıkarsa başarı kaçınılmazdır.

Çarşambaspor tesisleri ile 2.lig ayarında kulüplerimizdendir diye övünüp durmamızın bir karşılığı olmalıdır diye düşünüyorum.

Kongreye birkaç gün kaldı Çarşambaspor’umuz için hayırlısı olsun temennisini yineleyerek sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi
SON YAZILAR